Wereldbeker 2014: hoe was het spel Italië - Uruguay

Op 24 juni, in de Braziliaanse stad Natal,de belangrijkste wedstrijd in groep D. Voor de afronding naar het podium van de playoffs vochten de nationale teams van Italië en Uruguay. Italianen hadden een gelijkspel en Zuid-Amerikanen hadden alleen maar een overwinning nodig.

Misschien maakt het spel Italië-Uruguay provocatiesschandaal op het wereldkampioenschap, toegewijd aan het beoordelen. De fans zagen het fonkelende voetbal niet zien. Het spel was erg gespannen en onvoorspelbaar. De leiders van de teams hebben hun beste kwaliteiten niet getoond, maar het hoofdpersoon van de vergadering was een man die niets met Italië of Uruguay heeft te maken. De belangrijkste arbiter uit Mexico, Rodriguez Marco, zei zijn woord in de 59e minuut van de wedstrijd en werd het hoofdkarakter van het spel ...

Het begin van de eerste helft vond plaats met het voordeelhet Europees team De Italianen controleerden de bal meer en probeerden het doel van de vijand met gemonteerde versnellingen te bedreigen. Er waren echter geen gevaarlijke momenten. Een verschrikkelijk spel liet Balotelli zien - het enige wat de zwarte aanval op het veld kon doen was een gele kaart te krijgen. In de tweede helft van de helft voegde de Uruguayaans toe, maar ze konden geen superdoel moment maken. Vanaf de eerste helft kun je slechts één gevaarlijke aanval door de Uruguayanen herinneren, waarbij de doelman van Italië tweemaal in het spel kwam, en de Italianen herinnerden alleen de vrije trap van Pirlo.

De tweede helft van de ontmoeting begon met een gelijke wedstrijd,en dan was er een belangrijke gebeurtenis in de wedstrijd, die de uitkomst van de vergadering effectief beïnvloedde. Hoofdrechter Rodriguez Marco komt naar voren en toont in de 59e minuut een zeer controversiële rode kaart van Claudio Marchisio. Vragen over deze aflevering zullen nog steeds zijn. Veel mensen hadden de indruk dat de rechter de kaarten gewoon verwarde.

Na dat Uruguayaans, met numeriekvoordeel, begon met grote kracht aan te vallen. Ze drukten tegen de poorten van de Italianen, maar de laatste hield zich vast. Er moet toegegeven worden dat er maar één man bij de poort van het Italiaanse nationale team was. Uruguayaanse speler stootte gevaarlijk tegen de poort van het Europees team uit het strafschopgebied, maar kwam niet op doel.

Op de 79ste minuut weer de hoofdarbeider van de vergaderingopenlijk gespeeld voor Uruguay. Luis Suarez in de strafschop Italianen dragen Kelini's schouder, maar er is geen kaart getoond door de scheidsrechter. Ongeacht de nationale voorkeuren weet iedereen die voetbal begrijpt - dit is een schone rode kaart. De scheidsrechter maakte opnieuw een fout voor Uruguay.

Al een paar minuten na de hoek scoorde Diego Godin, misschien wel het belangrijkste doel in zijn leven. Uruguay komt naar voren in de 81e minuut van de ontmoeting, en het hele voetbal Italië stort zich in rouw.

Nadat het doelpunt gescoord had, probeerden de Italianen aan te vallenin een minderheid, maar ze konden niets doen. 1 - 0 wint Uruguay en komt van de tweede plaats van groep D naar de playoff-etappe. De Italianen vormen ook het gezelschap van Spanje, Engeland en verschillende andere teams die het kampioenschap verlaten.