Wereldbeker 2014: hoe het spel werd gespeeld Japan - Griekenland

In de stad Natal op 19 juni vond een andere wedstrijd plaatshet wereldkampioenschap in de groep C. in de tweede ronde ontmoetten teams uit Japan en Griekenland. Beide teams verloren in de debuut van mundialya in Brazilië, dus de wedstrijd van de tweede ronde was erg belangrijk voor elk team.

Het spel begon rustig. Noch de Japanners noch de Grieken plannen om de tegenstander onmiddellijk te onderdrukken. Deze indruk werd gevormd door de toeschouwer na de eerste minuten van de wedstrijd. Als er een coaching-installatie was voor een snelle bal, dan bleken beide teams het duidelijk te maken. Vergeleken met andere wedstrijden van de dag was dit spel saai. Er waren weinig gevaarlijke momenten.

De held van de eerste helft was de scheidsrechter, die verwijderd waseindigend 45 minuten kapitein van het Griekse nationale team Katsouranis voor twee gele kaarten. Van de gevaarlijke momenten kan je de impact van Honda met een vrije trap herinneren, maar de keeper van de Grieken was op zijn plaats en stoot de bal door de Japanners af.

Bij de pauze vertrok het team met een nulscore, die geen team kon behagen.

In de tweede helft, het voordeel van gevaarlijke momentenwas de Japanner. Het is echter mogelijk om de koptekst van Gekas op de 60ste minuut uit te geven na het indienen van een hoek. De doelman van de Japanners redt het team. Dan werden scherpe situaties gecreëerd door Aziaten. Zo, op de 68ste minuut, klopt Okubo met een paar meter om na een goede transfer niet in het lege net te komen. Het was het beste moment van de hele wedstrijd. Een zware fout, en er zijn nul op het scorebord. Iets later, in de 71e minuut, miste de Japanners de kans om opnieuw te scoren. Uchida van een paar meter raakte niet de doelhek.

De uiteindelijke score van de wedstrijd is 0 - 0. Dit resultaat was niet geschikt voor een team. Grieken en Japanners krijgen één punt en verlaten slechts een minimale kans om uit de groep te komen.