Wereldbeker 2014: hoe het spel werd gespeeld Nigeria - Argentinië

25 juni in Porto Alegre vond plaatsde laatste wedstrijd van het nationale elftal van Argentinië in de groepsfase van het WK. De laatste rivaal van de Argentijnen in het kwartet F was het nationale team van Nigeria.

De wedstrijd tussen Nigeria en Argentinië werd een van dede meest spectaculaire op mundiale. Teams begonnen onmiddellijk hun aanvalspotentieel te tonen. Al drie minuten na de start fluitte Lionel Messi de score in de wedstrijd. Echter, de Nigerianen reageerden al in de 4e minuut met waardigheid. Musa otkvatal doel van Zuid-Amerikanen. Dus, op de 4e minuut van de vergadering was de score al gelijk - 1 - 1.

Daarna probeerden beide teams scherp aan te vallen. Het nationale team van Argentinië had een voordeel in het bezit van de bal, hun aanvallen werden positief geregistreerd. Nigerianen met scherpe tegenaanvallen probeerden de tegenstander te bedreigen. Tot de laatste minuten van de eerste helft zag het publiek de doelen echter niet. Maar in een tijd van compensatie ontwierp Messi een dubbele, elegant uitgevoerde vrije trap. Doelman Afrikanen was machteloos - de bal voor de tweede keer in de wedstrijd ging naar de poorten van Nigeria. Bij de pauze vertrokken de teams met het voordeel van Argentinië 2 - 1.

Na de pauze wisselden de teams opnieuw snel uitdoelen. Eerst ontwierp Musa zijn dubbel in de wedstrijd. Nigerianen in het centrum braken de verdediging van Zuid-Amerikanen, acteren in deze wedstrijd is niet de beste manier. Musa vergelijkt de score op de 47ste minuut. Het scorebord verlicht de nummers 2 - 2.

Het duurt slechts een paar minuten en de Argentijnen uit de hoek scoren het derde doelpunt. Marcos Rojo op de 50e minuut van de ontmoeting reikt Argentinië opnieuw naar voren met 3 - 2.

Ongeveer twintig minuten lang hadden Zuid-Amerikanen dat gedaanvoordeel in bezit van de bal, creëerde gevaarlijke momenten. Maar de Nigerianen, tot 75 minuten, hadden een scherpe tegenaanval. Er was een grote kans voor Musa om een ​​hattrick te ontwerpen, maar de spits realiseerde het moment niet.

De laatste vijftien minuten gingen voorbijvoordeel van Nigeria. Afrikaanse voetbalspelers drongen de Zuid-Amerikanen naar het strafschopgebied. De Argentijnen moesten alleen een tegenaanval uitvoeren. De actieve acties van de teams leidden echter niet tot het volgende doelpunt - de wedstrijd en eindigde met een minimum voordeel van Argentinië 3 - 2.

Beide teams gaan naar het stadium van de play-offs van het toernooi. Argentinië wint drie overwinningen in drie wedstrijden en leidt in Groep F, Nigeria komt op de tweede plaats met vier punten. Nu wachten de teams op de start van de beslissende voetbalwedstrijden in Brazilië.