Tip 1: Wereldbeker 2014: hoe de wedstrijd is gespeeld Australië - Nederland

19 juni in groep B begonnen mundiale wedstrijden gestarttweede ronde. In de stad Porto Alegre werd een wedstrijd gespeeld tussen Nederland en Australië. De game was erg spannend en mooi. De wedstrijd beviel vele fans niet alleen in het stadion, maar over de hele wereld. Het publiek zag verschillende mooie ballen en niet slechts één doel.

Avstralia - Niderlandy_

Na de overwinning van Nederland op Spanje metverpletterende score van 5 - 1, velen dachten dat het spel met Australië geen problemen zal veroorzaken met de gemakkelijke verwerving van drie punten voor de afdelingen van Louis van Gala. De game was echter erg intrigerend.

Op de 20ste minuut maakte Arjen Robben zijn reguliere speelbeurtsnelle sprint met een lob vanuit het midden van het veld, ging het strafschopgebied in en stuurde de bal naar de diep onderhoek. 1 - 0 leidde de Nederlanders. Maar de vreugde van Nederland was van korte duur. Een minuut later maakte Tim Cahill gelijk door een geweldige bal te scoren. De spits van de Australiërs reageerde op de scharnierende verplaatsing naar het strafschopgebied en sloeg de vlucht op doel. De bal met monsterlijke kracht raakte de dwarsbalk en kruiste de felbegeerde lijn. Dit doelpunt zal een van de mooiste doelen van het toernooi zijn. Op het scorebord haalde gelijk een score.

Nadat het doelpunt had gescoord, hadden de Australiërs hun kansen om meer te scoren, we kunnen zeggen dat het spel gelijk was. Tot de pauze is de score echter niet veranderd.

In de tweede helft zag het publiek er opnieuw verschillendehoofden. De eerste om de Australiërs te onderscheiden. Op de 54ste minuut van de penaltystip, leidde Mile Edinak de vertegenwoordigers van het groene continent naar voren. 2 - 1 leidde Australië, en het was al een sensatie. Maar Nederland heeft zijn eigen topartiesten. Dus, Robin van Persie op 58 minuten otkvital tweede bal. Dit doelpunt was de derde in het toernooi voor Robin en hij evenaarde deze indicator met Arjen Robben en Thomas Muller.

Op de 68e minuut blaast Memphis Dupai van buitenpenalty stuurde de derde bal naar het doel van het Australische team. De Nederlanders kwamen naar voren. Het is opmerkelijk dat in het vorige doel van het aanvallen van de Australiërs de laatste nauwelijks de poorten zelf hebben geraakt. De uiteindelijke score is niet veranderd tot het laatste fluitsignaal.

Nederland scoort 6 punten na twee wedstrijden enleid het klassement van groep B op mundiale. En het Australische nationale team blijft na twee wedstrijden ongeslagen, hoewel hun wedstrijd met Nederland van zeer hoge kwaliteit en interessant was.

Tip 2: De meest spectaculaire wedstrijden van het WK 2014

Spectaculaire voetbalwedstrijden kunnen worden genoemd alskoppige confrontatie met een overvloed aan doelen en spellen waarin grote overwinningen werden gewonnen. Van de 64 wedstrijden van de voetbalmundiali in Brazilië, zijn er verschillende speciale vergaderingen.

De meest spectaculaire wedstrijden van het Wereldkampioenschap 2014

Brazilië - Duitsland (1 - 7)

De meest verwoestende overwinning tijdens het Wereldkampioenschap 2014kan worden beschouwd als het succes van het Duitse nationale team in de halve finale wedstrijd met het gast team van de World Cup Brazilië. De Duitsers versloegen de Zuid-Amerikanen met de 7 - 1. Het is opmerkelijk dat de eerste helft van de wedstrijd eindigde met de score 5 - 0. In Daarnaast is het noodzakelijk om te benadrukken dat het Duitse team was in staat om zich te onderscheiden in 18 minuten vijf keer (van 11 tot 29 e minuut van de eerste halve tijd). Deze nederlaag was de grootste voor het nationale team van Brazilië in zijn geschiedenis.

Spanje - Nederland (1 - 5)

Een van de eerste wedstrijden van het toernooi tussen de toprivalen eindigden met een verpletterende score. Nederland krijgt een overweldigende nederlaag tegen de Spanjaarden met de score 5 - 1. De eerste helft van de wedstrijd eindigde in een gelijkspel scoren, en in de tweede helft, de Nederlanders veroverden de verdediging van de tegenstander, scoorde vier onbeantwoorde doelen.

Australië - Nederland (2 - 3)

De volgende wedstrijd op het podium van het groepsfase tussenNederland en Australië eindigden in een grote score. Het publiek kon vijf doelpunten zien. Tijdens de vergadering hadden beide teams een voordeel in het account. Ten eerste kwam de spelers van Nederland naar voren, maar in de tweede helft van de afdelingen moest Van Gaal terugkeren. Ten tijde van deze laatste hebben ze het niet alleen gedaan, maar ook in het winnen van een sterke winst overwinning 3-2.

Nigeria - Argentinië (2 - 3)

Ook de wedstrijd tussen Nigeria en Argentinië is gepresenteerdvijf doelpunten behaald. Evenementen in de wedstrijd begonnen zeer snel te ontwikkelen. Ten eerste gemist de Nigeriaans op de 3e minuut, maar al op de 4e won. In de gecompenseerde tijd van de eerste helft bracht Messi met een vrije trap de Zuid-Amerikanen vooruit. Het begin van de tweede helft van de bijeenkomst werd gekenmerkt door het doel van Nigeria, maar bijna onmiddellijk (in de 50ste minuut) kwam Argentinië weer terug. Het eindresultaat - 3 - 2 overwinning van de Argentijnen.

Ghana - Duitsland (2 - 2)

Een van de helderste vergaderingen die eindigdedraw, was een wedstrijd tussen de Ghanezen en de Duitsers. Duitse voetballers konden pas in de tweede helft naar voren komen, maar misten hun doel tweemaal. Een andere sensatie van het kampioenschap was brouwen. Maar de Duitse spelers waren het hier niet mee eens. Ze waren in staat om de score te evenaren, wat het eindresultaat van de wedstrijd tussen Ghana en Duitsland (2 - 2) bepaald.