Tip 1: Uruguay - Costa Rica: de eerste sensatie van mundialya in Brazilië

Komt overeen in een van de moeilijkste kampioenschapsgroepenwereldvoetbal in Brazilië begon in Fortaleza in het stadion "Castelan" op 14 juni. In het kwartet D waren actieve kampioenen van Zuid-Amerikaanse Uruguayanen van het Costa Ricaanse nationale team.

urugvai_costa-rica

De eerste helft van de wedstrijd was niet erg goed.situaties. Neutrale fans hadden het volste recht toe te geven dat het een van de saaiste tijden in het toernooi was. Eén doel in het stadion, met ongeveer 64.000 toeschouwers, vond echter nog steeds plaats. Een van 's werelds beste spitsen Uruguayaanse aanvaller Edinson Cavani uit de penaltystip opende de score in de wedstrijd. Uruguay leidde met 1 - 0. Het leek erop dat na de pauze de Zuid-Amerikanen in de tegenpartij zouden knijpen. Maar in werkelijkheid was alles anders.

In de tweede helft kwam Costa Rica uit, alsof ze anders wasteam. We begonnen interessante aanslagen te krijgen van de vertegenwoordigers van Midden-Amerika en Uruguayanen lieten niets op voorhand zien. Geheel legitiem was het doel van Campbell op 54 minuten. Een Costa Ricaanse speler van buiten het strafschopgebied schoot keeper Musler.

Na drie minuten van de standaard Duarte leidt Costa Rica met 2 - 1. Dit evenement was al een schok voor het Uruguayaanse team. De laatste wist het in twee minuten twee keer te missen.

Het moet worden erkend dat het Uruguayaanse teamtwee doelpunten toegegeven zodat niets kon creëren op het doel van de tegenstander. Integendeel, 84 minuten werden fataal voor Zuid-Amerikanen. Plaatsvervanger Urenya scoort het derde doelpunt na een briljante indringende pass naar de penalty Uruguayan. 3 - 1 in het voordeel van Costa Rica.

Het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter van de vergadering bevestigde de hoofdsensatie van de eerste drie speldagen op de mundiale. Costa Ricanen slaagden erin het nationale team van Uruguay 3-1 te verslaan.

Tip 2: De hoofdsensatie van de start van het WK 2014 in Brazilië

De eerste tournee in de acht groepen mundialya eindigde in16 spellen. Het publiek kon alle 32 nationale teams in actie zien. Niet zonder sensaties aan het begin van het kampioenschap, waarvan het toernooi er nog interessanter uitziet. Je kunt drie spellen onderscheiden, waarvan de eindresultaten de hele voetbalwereld zeer verbazen.

Sensacii_chempionata_mira

Uruguay - Costa Rica (1 - 3)

In de wedstrijd van de huidige kampioenen van Zuid-Amerika methet nationale team van Costa Rica, weinigen hadden het eindresultaat kunnen raden. Het team van Uruguay verzamelde geweldige spelers die in de beste voetbalclubs van Europa spelen. Eén naam van Edinson Cavani kan elke vijandelijke verdediging angst aanjagen. Voetbal is echter zo interessant dat het onmogelijk is om de uitkomst van de wedstrijd nauwkeurig te voorspellen. Na de eerste helft wonnen favorieten 1 - 0, maar in de tweede 45 minuten slaagden ze erin driemaal te missen. En na toegegeven ballen hebben de Uruguayanen niet de kracht gevonden om de scherpte te creëren bij de poort van het Costa Ricaanse nationale team. Het resultaat van de wedstrijd was een echte sensatie van het WK in Brazilië, wat aantoont dat niet altijd de favorieten zelfverzekerde overwinningen behalen.

Spanje - Nederland (1 - 5)

De huidige kampioenen van de wereld en de winnaars van tweeDe laatste Europese kampioenschappen worden in elk toernooi als favoriet beschouwd. In de wedstrijd Spanje - Nederland zou het een geweldig voetbal van beide teams zijn. Dit werd waargenomen in de eerste helft van de wedstrijd in Salvador in het stadion "Fonte Nova". De tweede helft was echter volledig onvoorspelbaar. Nederlanders scoren vier onbeantwoorde doelen bij de poort van Spanje. Waarnemende kampioenen van de wereld worden niet alleen geslagen, maar in delen gedemonteerd. Het was mogelijk om de overwinning van Nederland over te nemen, maar een dergelijke verklaring werd als onvoorstelbaar beschouwd. De klasse van commando's is niet zo verschillend. Deze wedstrijd was de eerste echte nederlaag en liet zien dat in Spanje niet alles zo goed en onbewolkt is in de organisatie van de wedstrijd in het toernooi.

Duitsland - Portugal (4 - 0)

De volgende vlucht in de wedstrijd van de Europese topteams traden op in het al bekende stadion "Fonta Nova" in El Salvador. Een paar dagen eerder in deze arena hadden de Nederlanders met Spanje te maken gehad. Nu was het de beurt aan de Duitsers. Team Duitsland heeft Portugal vernietigd. De eindscore van 4-0 is een indicatie dat de Duitsers op de Wereldkampioenschappen in Brazilië bijna de topfavorieten zijn. Cristiano Ronaldo kon niets laten zien in de wedstrijd en zijn ploeg leek onvoorzien vervaagd. Al in de eerste helft scoorden de Duitsers makkelijk drie doelpunten en in de tweede helft van de ontmoeting was de Portugees opnieuw teleurgesteld. In dit spel werd de eerste hattrick in het kampioenschap ontworpen door Thomas Müller. De uiteindelijke verpletterende score ten gunste van Duitsland kan worden toegeschreven aan het gevoel van het starten van de mundialya in die mate dat Portugal een beter spel verwachtte.

Tip 3: De hoofdsensatie van het WK 2014

Het 2014 FIFA World Cup presenteerdeset van de meest verschillende emoties aan fans van de hele wereld. Toeschouwers waren in staat om de uitstekende voetbalwedstrijden te zien die plaatsvinden op de stadions in Brazilië.

De belangrijkste sensatie van het Wereldkampioenschap 2014

De vrijlating van Costa Rica in de kwartfinale van het Wereldkampioenschap 2014

De belangrijkste sensatie van het wereldkampioenschap inBrazilië het opmerkelijke resultaat, dat het nationale team van Costa Rica liet zien. Dit team viel in een van de kampioenschappen doodgroepen. Rivals Costa Ricans in Quartet D waren Italianen, Uruguayaanse en Engelse mannen. Vertegenwoordigers van Midden-Amerika waren in staat om het podium van de playoffs te bereiken vanaf de eerste plaats in de groep. Costa Rica slaagde erin om Uruguay en Italië te verslaan (respectievelijk 3 - 1 en 1 - 0) en ook niet te verliezen naar de Britten (0 - 0).

In de wedstrijd 1/8 finale versloeg de Costa Ricans de seriepenalty shootout van de Grieken. De uitgang naar het kwartfinale stadium van het wereldkampioenschap was de grootste prestatie van Costa Ricaanse voetbal. In de kwartfinale verloor Costa Ricaanse spelers niet meer. De hoofd- en extra tijd van de wedstrijd met Holland eindigde in een goalless-trekking. Alleen in de reeks van 11 meter Nederland (toekomstige bronzen medaillewinnaars) kon Costa Rica verslaan.

Brazilië - Duitsland (1 - 7)

Een sensatie kan de score van de eerste halve finale worden genoemdeen ontmoeting tussen de gastheer van het wereldkampioenschap en het Duitse nationale team. Brazilians leed het meest verwoestende nederlaag in hun geschiedenis en in zo'n ernstig stadium van het voetbalmundialya. Score 1 - 7 zal in de geschiedenis van wereldvoetbal gaan, als de grootste nederlaag bij de playoff stage op de World Cups.

De Braziliaans verloren een verwoestende wedstrijd voor de derdeplaats van het nederlands team (0 - 3). Het blijkt dat de eigenaren van het wereldkampioenschap meer doelen hebben gemist in alle teams die aan het toernooi deelnemen (14 doelen).

Vertrek van Spanje na de groepsfase

Weinig verwachtte het vertrek van de huidige wereldkampioenen2010 (de Spanjaarden) na de groepsfase. Ondanks het feit dat het team van Spanje in de doodsgroep bij het kampioenschap was, kan het vertrek van de "rode woede" niet als een normale stand van zaken worden beschouwd. De Spanjaarden hebben een nederlaag nederlaag van de Nederlanders (1 - 5), verloren voor de Chileense (0-2). De enige overwinning in het toernooi werd door Spanje in een beslissende wedstrijd met de Australiërs gescoord (3-0).

Op een of andere manier, het sensationalisme van het mondialedraag de vlucht van Italianen, Uruguayans, Engelse, Portugees al na de groepsfase van het toernooi. Ook een zekere sensatie kan de output van het Algerijnse team worden genoemd in de fase van de 1/8 finale van het wereldkampioenschap. Afrika voetbal alleen in extra tijd verloren voor de Duitsers in de eerste fase van de playoffs van mundialya (1 - 2).

Tip 4: Wereldkampioenschap voetbal 2014: hoe Italië de wedstrijd met Costa Rica niet lukte

In de stad Recife in het stadion "Arena Pernambuco"hield een ander voetbalspel in Brazilië, waar de leiders van de groep D elkaar ontmoetten. Het Italiaanse nationale team en Costa Rica speelden het spel op 20 juni.

Wereldbeker 2014: hoe Italië de wedstrijd met Costa Rica mislukt

Italië bij de opening van de vergadering bleek een van dede slechtste teams van het WK. De eerste vijf minuten van de Italianen konden alleen rennen voor de bal, die in het bezit was van Costa Ricaanse spelers. De eerste gevaarlijke momenten ontstonden bij de gate van hetzelfde Europese team. Gevaarlijke, hoekige Costa Ricanen kietelden hun zenuwen behoorlijk naar de fans van de 'scuadra van de adzura'. Italianen zelf voor de rust in het algemeen hebben nooit de poort geraakt. Ze waren echter in staat om een ​​gevaarlijke aanval uit te voeren. Briljante pass Pirlo kwam naar de poort Supermario, maar de donkere spits volgde onhandig het moment - Balotelli gooide de doelman en stak een sportprojectiel weg van de poort. Mario was snel en nog een keer. Hij sloeg gevaarlijk af van de penalty, maar de keeper wreekte zich terug.

Spelers van Costa Rica bleven de verdediging onderdrukkenItalianen, met benijdenswaardige constantheid ponsen op doel. Aan het einde van de rust na de fout van Kelini en een duidelijke overtreding van de regels in de straf van de Italianen, moest de scheidsrechter een penalty nemen. Maar de Chileense scheidsrechter vergaf Italië. Het gerecht zegevierde echter - op 44 minuten na de flankschuur stuurde Brian Ruiz de bal naar de poorten van Italië. De eerste helft eindigde en eindigde met een minimaal voordeel van Costa Ricanen.

In de tweede helft van de vergadering, device-kampioenen van Europa werden verwacht actieve acties. Maar de laatste heeft geen enkel moment gecreëerd. De vervanging is niet eens vervangen. Spelers Costa Rica vocht in elk deel van het veld, wat leidde tot totale verliezen voor de balspelers van Italië.

Het natuurlijke resultaat van de wedstrijd is een ander gevoelFIFA World Cup. Costa Rica verslaat Italië en garandeert een plaats in de play-offs. De Italiaan moet ook in de laatste ronde proberen om niet te verliezen Uruguay voor de voortzetting van de strijd in het toernooi.

Italië maakt opnieuw zijnfans en tel de mogelijke verschilballen. Nu hebben de huidige vice-kampioenen van Europa en de huidige kampioenen van Zuid-Amerika drie punten. In de persoonlijke ontmoeting van deze rivalen, zal het lot van het tweede ticket voor de play-offs uit groep D worden beslist, maar we moeten stellen dat niets speelt met dit spel van Italië. Fans van Italianen kunnen alleen maar hopen dat de evaluatiewedstrijd een enkele verschrikkelijke mislukking was.

Tip 5: Welke teams spelen in de kwartfinales van het WK 2014

Tijdens de Wereldbeker in Brazilië werden acht teams bepaald die zullen spelen in de kwart-finale masten. Vier teams vertegenwoordigen Europa, drie - Zuid-Amerika en één - Midden-Amerika.

Welke teams spelen in de kwartfinales van het WK 2014

In de acht van de sterkste teams van het Wereldkampioenschap invoetbal in Brazilië waren teams die in hun groepen wonnen. De aanwezigheid van zeven teams is niet verrassend, alleen Costa Rica was in staat om sensationeel en onverwacht zo'n hoog niveau van het toernooi te bereiken.

De eerste wedstrijd van de kwartfinales wordt gehouden op 4 juli,dan zullen er twee geweldige teams zijn - Frankrijk en Duitsland. Het is erg moeilijk om een ​​favoriet in dit paar te selecteren. Voor sommigen lijken de Fransen misschien de voorkeur te geven in de mate dat het team van Deschamps alle vier de wedstrijden op de mundiale zonder problemen won. Andere specialisten kunnen de favorieten van de Duitsers beschouwen. Dit lijkt echter traditioneel en gebruikelijk. Leova afdelingen in verschillende wedstrijden in het toernooi hadden serieuze problemen. In de wedstrijd tegen Algerije slaagde Duitsland er bijvoorbeeld alleen in om extra tijd te winnen. In elk geval is het onmogelijk om de winnaar in dit paar met vertrouwen te voorspellen.

In het tweede kwart zal de finale convergerenZuid-Amerikaans en Europees team - Argentinië zal met België spelen. Vijf of tien jaar geleden zouden Zuid-Amerikanen als onmiskenbare favorieten worden beschouwd, maar nu hebben de Belgen een zeer getalenteerde generatie artiesten, het vaardigheidsniveau dat niet onderdoen voor de Argentijnen. Team Messi liet zien dat ze heel veel moet toevoegen in het spel, als Argentinië van plan is om het WK te winnen. In sommige wedstrijden hadden de Argentijnen wat problemen met de organisatie van het spel. De Belgen toonden ook goed voetbal tijdens de groepsfase. Echter, in de 1/8 etappe alleen in extra tijd, zoals de Argentijnen, konden Europeanen de overwinning grijpen. Daarom blijft de kwestie van de favoriet van de vergadering open. Je hoeft alleen maar te zeggen dat als België wint, het geen sensatie zal zijn. De vergadering vindt plaats op 5 juli.

Hokhayeva World Cup Brazilianen spelen 5 juli's avonds met het team van Colombia. Dit wordt het derde kwartfinalespel. Alleen dankzij de status van het gasteam kunnen mundialya Brazilianen als favorieten worden beschouwd. Maar vergeet niet dat de Colombianen misschien het meest hoogwaardige en mooie voetbal laten zien onder alle andere teams van het toernooi. In de gelederen van Colombia staat Haames Rodriguez, die al vijf doelpunten heeft gescoord op de mundiale. Deze persoon kan één ding doen. De Brazilianen hebben hun eigen doelmannen. Bijvoorbeeld Neymar met vier doelpunten. Dit paar commando's is van groot openbaar belang, want als Colombia dit team wint, zal het mogelijk zijn om erover te praten als de belangrijkste leider van het wereldkampioenschap voetbal.

In de laatste kwartfinale wedstrijdzal de nationale teams van Nederland en Costa Rica ontmoeten. Dit is het enige paar waarin de favoriet duidelijk is (Nederland). Costa Ricanen hebben echter al veel verrassingen in het kampioenschap gepresenteerd. Vermeldenswaard is dat uit de groep met Italië, Engeland en Uruguay per ongeluk niet uit de eerste plaats komt. Daarom blijft de intriges in de wedstrijd, die op 6 juli wordt gehouden, behouden.