Hoe het Algerijnse nationale team speelde tijdens het Wereldkampioenschap 2014

Ingang in de groepsfase van het kampioenschap in Braziliëis al een waardig resultaat voor Algerijnse voetballers geworden. Daarom was de hoofdtaak van dit Afrikaanse team bij het toernooi het waard van hoogwaardig voetbal.

Bij de mundiale in Brazilië was het nationale team van Algerije in de groep N. De tegenstanders van de Afrikanen waren twee Europese teams - Rusland en België, evenals het team van Zuid-Korea.

De eerste wedstrijd in de groepsfase van de Algerijnenbesteed door het team van belgie Halftime bij Algerijnen snorhaar (1 - 0). Echter, Afrikaanse voetballers kon het voordeel niet houden. Ze verloren de Belgen 1 - 2.

In de tweede wedstrijd in de groepsfase liet Algerije zienzijn beste wedstrijd in het toernooi. Al in de eerste helft ging drie onbeantwoorde doelen naar de poorten van Zuid-Amerikaanse voetballers. In de tweede helft van de wedstrijd scoorden de Afrikanen nog een doelpunt, waarbij slechts twee werden toegekend. Het resultaat van de vergadering was de effectieve overwinning van Algerije 4 - 2.

Om de groep te verlaten in het speelveld van het Wereldkampioenschap 2014,de spelers van Algerije moesten het Russische team niet verliezen. Dit resultaat werd bereikt door de Afrikanen. De score van de wedstrijd 1 -1 bracht Algerije van de tweede plaats in Groep H naar de playoff stage.

In de 1/8 finale moesten de spelers van Algerije spelentoekomstige triomfen van het kampioenschap - het team van Duitsland. 90 minuten van de vergadering vond plaats met het voordeel van de Duitsers, maar het publiek heeft geen doelen gezien. Alleen in overuren was Duitsland in staat om het nationale team van Algerije te knijpen (2 - 1).

Verlaat het speelveld voor de Algerijnse voetballerswerd een echte triomf. Het team was een van de 16 sterkste in het toernooi. De spelers van Algerije waren de tweede Afrikaanse team op het WK in 2014, in geslaagd om zo ver te krijgen (zelfs één vertegenwoordiger van Afrika in de play-off fase was een team van Nigeria). Veel kijkers van het kampioenschap zal worden herinnerd voor de inzet van de Algerijnse spelers en hun wil om te winnen.